Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه،  یاسر رهبردین مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی امروز در نشست مشترک جمعی از مدیران کشور‌مان و و جمهوری ترکیه گفت: احداث دیوار مرزی در منطقه بورالان ماکو در شمال استان به علت مناسب نبودن دیوارکشی و سرازیر شدن سیلاب ناشی از این دیوار، مشکلات بسیار زیادی را به اهالی منطقه وارد ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به تاثیرات احداث دیوار مرزی ترکیه برمنابع آب و محیط زیست منطقه و آذربایجان‌غربی، اظهار کرد: چشمه ثریا از بزرگترین منابع آب استان که چهار هزار هکتار از آب اراضی منطقه و همچنین آب تالاب بین المللی بورالان و آب شرب ۲۵ روستای منطقه را تامین می‌کند که بر اثر احداث این دیوار با وجود تذکر و نکته نظرات کارشناسان ایرانی، مشکلاتی را به وجود آورده است.

رهبردین تبعات پیش بینی نکردن آبگریز‌های غیرفنی در محل احداث دیوار مرزی ترکیه را یادآور شد و افزود: لازم است مقامات کشور ترکیه با همکاری مقامات کشورمان به صورت مستمر بر روند احداث این دیوار مرزی برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات زیست محیطی نظارت داشته باشند.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی تخریب جاده و محیط زیست و تلف شدن احشام دامداران منطقه بر اثر جریان سیل به علت احداث نامناسب وغیر اصولی دیوار مرزی را از خسارت‌های وارد شده عنوان کرد و ادامه داد: تمام خروجی‌های آب پشت دیوار مرزی به سمت کشورمان در منطقه بورالان مسدود شده و این مسدودی‌ها در زمان بارندگی باعث انباشت آب در پشت دیوار مرزی و جریان شدید سیل به سمت داخل خاک کشورمان می‌شود.

رهبردین خواستار اصلاح آب راه‌ها در منطقه بورالان در شمال آذربایجان غربی قبل از شروع سیلاب‌ها و همچنین لایروبی کامل رودخانه مرزی مارمیشو که بر اثر جاده سازی طرف‌های ترک کاملا مسدود شده، تاکید کرد.

 مشکلات احداث دیوار مرزی را حل می کنیم

هاکان اوزدمیر رییس اداره امور مرزی وزارت امور خارجه کشور ترکیه نیز در این نشست با بیان اینکه دیوار مرزی بر اساس سیاست‌های کشورش انجام گرفته است، گفت: سعی می‌کنیم بر اساس حسن همجواری مشکلات احداث این دیوار با کشور ایران حل و فصل کنیم.

وی با اشاره به اینکه مشکلات موجود غیر قابل حل نیست، افزود: ما برای همسایگان خود از جمله جمهوری اسلامی ایران احترام زیادی قائل بوده و برای رفع مشکلات به وجود آمده این دیوار تلاش می‌کنیم.

اوزدمیر با بیان اینکه به خاطر شروع سریع طرح احداث این دیوار ممکن است، مشکلاتی وجود داشته باشد، گفت: حاضر هستیم تمامی درخواست‌های طرف ایرانی را در این نشست به آنکارا انتقال داده و برای حل آن‌ها تلاش کنیم.

بازنگری احداث دریچه‌های جدید در دیوار مرزی ترکیه با همکاری کارشناسان ایرانی برای جلوگیری از مشکلات احتمالی و برگزاری نشست‌های دوره‌ای برای انجام فعالیت در محل احداث دیوار مرزی و مسیر‌های آبی از مهمترین تصمیمات اتخاذ شده در این نشست بود.

ایران و ترکیه ۵۵۰ کیلومتر مرز مشترک دارند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایران و ترکیه مرزبانی آذربایجان غربی آذربایجان غربی ماکو احداث دیوار مرزی احداث این دیوار آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۱۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: فروردین سال‌جاری تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان، ۲۵۳ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سیدشهرام کهریزی امروز _ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فروردین سال‌جاری ۳۴۶ هزار تن کالای ترانزیتی از پایانه مرزی پرویزخان وارد کشور شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته جهش چشمگیری ۲۵۳ درصد دارد.

وی درباره تردد ناوگان در پایانه مرزی پرویزخان، افزود: فروردین سال جاری ۱۲ هزار خودروی ناوگان حمل‌ونقل کالا برای بارگیری کالای ترانزیتی وارد این پایانه مرزی شده است که در مقایسه با سال گذشته افزایش ۲۵۵ درصدی دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: فروردین سال جاری بارگیری کالای ترانزیتی از پایانه مرزی پرویزخان به اقصی نقاط کشور ۱۸۷ هزار تن بوده است که نسبت به سال قبل ۳۹۴ درصد افزایش داشته و ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای بارگیری شده ۷۲۳۰ دستگاه بوده که با افزایش ۳۷۳ درصدی همراه است.

کهریزی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون جلسات متعددی در خصوص تسهیل تجارت و روان‌سازی تردد مسافر در پایانه‌های مرزی استان کرمانشاه انجام شده است، در این جلسات از زاویه‌های مختلف بحث ترانزیت کالا و تسریع در تردد مسافران مطرح شد و نگاه‌های نرم‌افزاری، زیرساخت‌ها و امکانات تجهیزاتی که باید مهیا شود، در انجام کارها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی از پایانه مرزی پرویزخان به عنوان یکی از مرزهای مهم کشور در زمینه توسعه صادرات نام برد و افزود: این مرز در توسعه روابط ایران و عراق نقش فراوانی دارد و بخش عمده‌ای از صادرات ایران به عراق از طریق این مرز انجام می‌شود.

کد خبر 749717

دیگر خبرها

  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • جهش چشمگیر ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • توقف عملیات عمرانی احداث شهرک جدید در حاشیه شهر تاریخی جیرفت
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد